Årsmöte för NSE 11 mars - En möjlighet att forma framtiden

2/17/20242 min read

people raising hands with bokeh lights
people raising hands with bokeh lights

Hej alla fina medlemmar!

Ännu ett år har gått och nu är det snart dags för Årsmöte och ett tillfälle för oss alla att ses, fika, berätta om våra träningsplaner och annat skoj samt ta lite formella beslut men även det viktigast att prata om vad vi vill göra med NSE i framtiden.

Årsmötet är en viktig händelse för vår förening. Det ger oss möjlighet att reflektera över det gångna året, diskutera framtiden och fatta beslut som kommer att påverka oss alla. Det är en tid då vi kan dela våra tankar och idéer och arbeta tillsammans för att forma NSE till det bästa det kan vara.

Under mötet kommer vi att ha möjlighet att prata om våra träningsplaner och sätta upp mål för det kommande året. Det är en chans att dela med oss av våra erfarenheter och inspirera varandra till att bli ännu bättre. Vi kan diskutera olika träningsmetoder, utmana varandra och stötta varandra på vår resa mot våra individuella mål.

Men Årsmötet handlar inte bara om träning. Det handlar också om att ta formella beslut som påverkar föreningen som helhet. Vi kommer att diskutera och rösta om olika frågor och ta beslut om ekonomi, eventuella projekt och förändringar i föreningens struktur. Det är viktigt att alla medlemmar deltar och tar ansvar för att forma NSE i enlighet med våra gemensamma visioner och mål.

Men det viktigaste av allt är att prata om vad vi vill göra med NSE i framtiden. Vilka mål har vi? Vilka utmaningar står vi inför? Vilka möjligheter finns det? Genom att diskutera och dela våra idéer kan vi tillsammans forma en framtid för NSE som vi alla kan vara stolta över.

Så svara gärna på Enkänten som ligger ute eller följ den här länken.https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf1DNebVQP.../viewform...

Årsmötet äger rum Måndagen den 11 mars kl 18-19,30. Vi bjuder på lite enklare mat så att ni kan komma direkt från jobbet samt kaka och kaffe/te. Har du allergier så hojta till så ser vi till att det finns något till dig med.

Du kan nominera dig själv eller någon annan till en plats i styrelsen. Skicka då ett meddelande till Kattis eller Jenny så löser vi det.

Jenny, Kattis och Carmen sitter kvar ett år till men Malin och Pär kliver av och lämnar sina platser vakanta.

Alla handlingar kommer att finnas tillgängliga en vecka före årsmötet och du kan hitta dem i denna mapp.

https://drive.google.com/.../1P1KcW_Jt-FIJKR0jJOlgfRBxF...

Hjärtligt välkomna den 11 mars kl 18,00 på Runöbacken 1 i Åkersberga. Anmäl via denna grupp eller med mail till jenny@uplandsgarden.se

Vänligen Jenny Thörnberg, Ordförande i NSE

Jag ser fram emot att träffa er alla på Årsmötet och få höra era tankar och idéer. Det är ni, medlemmarna, som gör NSE till vad det är och det är tillsammans vi kan skapa en framtid full av möjligheter och framgång.

Varmt välkomna till Årsmötet!

Anmälan till årsmöte