Triathlon-genrep 2024 - Utmana dig själv och träna inför sommarens tävlingar

4/23/20242 min read

Inbjudan till årets genrep av triathlon 9 juni

Vi vill härmed bjuda in dig till årets genrep av triathlon, en dag där vi tillsammans får möjlighet att träna och öva inför sommarens tävlingar. Det kommer att bli en fantastisk dag fylld med simning, cykling och löpning, där vi gemensamt kan utmana oss själva och stötta varandra.

Plats och tid

Vi kommer att samlas på Domarudden i Åkersberga söndagen den 9 juni kl 8,30 för att genomföra genrepet. Domarudden är en vacker och naturskön plats som erbjuder utmärkta möjligheter för triathlonträning. Vi kommer att starta klockan 9:00 så var på plats kl 8,30 för att kunna hinna ställa i ordning allt och förväntas vara klara vid 14:00.
Simningen kommer att ske i Drängsjön vi har en sup på plats.
Cyklingen sker på asfaltsvägar, mot Brottby och vidare upp mot Roslagsstoppet för att sen vända och komma åter till Domarudden.
Löpningen sker på 5 km spåret på Domarudden. Går även att välja ett kortare spår.

Aktiviteter och fika

Under dagen kommer vi att genomföra tre olika moment: simning, cykling och löpning. Vi kommer att ha funktionärer på plats för att ge tips och råd, samt för att se till att allt går säkert till. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren triathlet, alla är välkomna att delta och träna tillsammans.

Efter varje moment kommer vi att ha korta pauser för den som vill eller snabba byten för den som vill eftersträva en tävlingssituation men du oavsett ha ha möjlighet att fylla på med energi. Vi kommer att erbjuda fika och förfriskningar under dagen, så att du kan hålla energinivån uppe och fortsätta prestera på topp.

Anmälan och mer information

Om du är intresserad av att delta i årets genrep av triathlon, ber vi dig att anmäla dig i förväg. Detta hjälper oss att planera och se till att vi har tillräckligt med resurser och förfriskningar för alla deltagare. Anmälan görs genom att skicka ett mejl till jenny@uplandsgarden.se eller att anmäla dig i vårt evenemang i vår facebookgrupp senast den 5 juni.

Om du har några frågor eller behöver mer information, är du välkommen att kontakta oss på samma mejladress eller via facebook och messenger. Vi ser fram emot en fantastisk dag tillsammans, där vi kan utmana oss själva och inspirera varandra inför sommarens triathlontävlingar.

Vi ses på Domarudden!