Vårens spännande utmaningar

4/23/20241 min read

Vårens utmaningar

Det är äntligen dags för vårens utmaningar! Vi har planerat spännande aktiviteter för att hålla er aktiva och motiverade under vårmånaderna. Läs vidare för att få reda på mer om våra kommande utmaningar.

Cykelutmaningen i maj

I maj kommer vi att hålla en cykelutmaning på vår Facebookgrupp. Det är dags att damma av cykeln och utmana dig själv. Vi uppmanar dig att sätta ett mål för hur långt du vill cykla under månaden. Det kan vara en kortare sträcka om du är nybörjare eller en längre sträcka om du är mer erfaren.

Att cykla är inte bara ett utmärkt sätt att träna och hålla sig i form, det är också ett miljövänligt alternativ till att använda bilen så varför inte börja cykla till jobbet hela maj.

Simutmaningen i juni

I juni är det dags för simutmaningen. Vi uppmanar dig att blöta tårna och simma så långt du kan, gärna i öppet vatten. Simning är en fantastisk träningsform som stärker hela kroppen samtidigt som det är skonsamt. Det är också en perfekt aktivitet för att svalka sig under de varma sommarmånaderna.

Om du är intresserad av att utmana dig själv ännu mer kan du även delta i vår openwaterträning som kommer att starta i juni. Openwaterträning är ett utmärkt sätt att förbättra din simteknik och bygga upp uthållighet inför eventuella tävlingar eller långdistanssimningar.

Vi ser fram emot att se dig delta i våra utmaningar och uppmuntrar dig att bjuda in till egna träningar du gör. Ju fler som deltar, desto roligare blir det! Låt oss tillsammans göra våren och sommaren till en tid fylld av hälsa, motion och utmaningar.